Bļodā sajauc miltus, pūdercukuru un sāli. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu. Sviestu ar rokām iemaisa miltos tā, lai saglabājas mazi sviesta gabaliņi, svarīgi ar rokām neizkausēt sviestu.
3.
Mīklu samīca vienā veselumā. Mīklu liek uz virsmas, kas apbērta ar miltiem, un izrullē.
4.
Mīklu izklāj pannā, apgriež nelīdzenās maliņas un liek ledusskapī atdzist 40 minūtes.
5.
Tikmēr sagatavo citronu krēmu.
6.
Bļodā sajauc cukuru ar citrona miziņām, pievieno olas.
7.
Saputo, līdz masa palielinājusies apjomā un kļuvusi gaiši dzeltena.
8.
Tikmēr katliņā uzvāra citronu sulu ar pusi sviesta.
9.
Pamazām pievieno olu un cukura maisījumu.
10.
Vāra uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot ar lāpstiņu, līdz krēms sabiezē.
11.
Kad masas temperatūra ir sasniegusi 85 °C temperatūru, noņem no uguns un pievieno atlikušo sviestu.
12.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 ºC temperatūrai.
13.
Uz sagatavotās pamatnei uzklāj cepamo papīru, piepilda to ar pupiņām vai rīsiem (tas neļaus pamatnei piepūsties) un cep 12 minūtes.
14.
Pēc tam noņem cepamo papīru ar pupiņām/rīsiem un cep, līdz pamatne iekrāsojusies zeltaini brūna.
15.
Ļauj tai atdzist līdz istabas temperatūrai un iepilda citronu krēmu.
16.
Bļodā sakuļ olu baltumus ar pūdercukuru.
17.
Šo masu liek ūdens peldē uz uguns un, nepārtraukti maisot, uzkarsē līdz 60 °C temperatūrai vai līdz pūdercukurs ir pilnībā izkusis. Tas prasīs aptuveni 8 minūtes.
18.
Nekavējoties masu noņem no ūdens peldes un, izmantojot mikseri, saputo ar lielu ātrumu, līdz bļoda kļuvusi vēsa, bezē veido stingras virsotnes un tā ir spīdīga.
19.
Bezē liek uz atdzisušā pīrāga. Pēc izvēles to var apbrūnināt ar kulinārijas degli.