Cepti rīsi ar kimči kāpostiem

Kopējais laiks:
40 min
Sagatavošanās laiks:
20 min
Gatavošanas laiks:
20 min
Sarežģītības pakāpe:
Vidējs
Porcijas:
2
Veģetāra
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

300 g rīsi
3 olas WELL DONE
40 g austeru mērce
40 g sezama sēklu eļļa
70 g paprika
100 g kimči kāposti
10 g ķiploki
100 g sīpoli
40 g sviests
10 g lociņi
1 g sāls
2 g pipari

Pagatavošana

Šī būs lieliska recepte, ko izmantot tad, kad pāri ir palikuši rīsi no iepriekšējās dienas, jo šajā receptē jābūt tieši šādiem rīsiem.
1.
Rīsus noskalo un vāra 10 līdz 15 minūtes.
2.
Kad rīsi gatavi, atdzesē tos istabas temperatūrā un pēc tam ledusskapī.
3.
Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, paprikas notīra un sagriež mazākos gabalos, lokus smalki sagriež.
4.
Pannā sakarsē eļļu un sviestu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, apcep 2 minūtes, pievieno austeru mērci, paprikas un apcep.
5.
Olas sakuļ bļodā un liek pannā.
6.
Izveido kulteni un, kamēr tas vēl ir krēmīgs, pievieno rīsus. .
7.
Nedaudz apcep, pievieno kimči kāpostus un pusi loku.
8.
Apcep vēl 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
9.
Pasniedz ar atlikušajiem lokiem