Uzkarsētā pannā apmēram 2–3 minūtes apgrauzdē riekstus. Atdzesē.
2.
Sīpolus nomizo un sasmalcina. Pusi sviesta liek katlā un izkausē. Tajā liek sīpolus un cep, līdz tie ir caurspīdīgi.
3.
Pievieno burgura putraimus un, regulāri maisot, cep 3 minūtes. Pielej ūdeni un buljona kubiņu, uzvāra, samazina karstumu, uzliek katlam vāku un vāra uz nelielas liesmas apmēram 10–15 minūtes, līdz buljons uzsūcies un bulgura putraimi ir mīksti.
4.
Sēnes sagriež. Pētersīļus nomazgā, nosusina un sasmalcina. Pannā uzkarsē olīveļļu un liek cepties saspiestu ķiploka daiviņu, pievieno sēnes un cep, līdz tās ir viegli brūnas. Pievieno sāli un piparus.
5.
Kad sēnes ir gatavas, tās pievieno bulgura putraimiem un turpina sautēt.
6.
Lazdu riekstus notīra un sasmalcina. Mandeļu riekstus sakapā.
7.
Bulguram pievieno riekstus, pētersīļus un atlikušo sviestu. Pasniedz karstu.