Šīs konfektes ir tiešām viegli un ātri pagatavojamas, kā arī nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas. Jūs būsiet patīkami pārsteigti, cik gards ir gala rezultāts!
1.
Bļodā kārtīgi ar karoti kopā samaisa kokosriekstu skaidiņas un kondensēto pienu. Masai jābūt lipīgai, bet ne tekošai. Ja tā šķiet par mīkstu un tā netur formu, pievieno vēl nedaudz kokosriekstu skaidiņu.
2.
No masas ar karotes palīdzību veido vienāda izmēra bumbiņas, visas saliek uz šķīvja vai paplātes un liek saldētavā uz 20 minūtēm sastingt.
3.
Bļodiņā virs karsta ūdens tvaikiem izkausē šokolādi kopā ar kokosriekstu eļļu. Atdzesētās kokosriekstu bumbiņas pa vienai mērcē šokolādē. Ja ir vēlēšanās, bumbiņas var pārbērt ar kokosriekstu skaidiņām, kamēr šokolāde vēl mīksta.
4.
Konfektes ir gatavas ēšanai, kad šokolāde ir sastingusi.