Pagatavo biskvītu. Olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumiem pievieno cukuru un sakuļ, līdz masa kļūst gaiša. Olu baltumiem pievieno šķipsnu sāls un saputo stingrās putās.
2.
Olu dzeltenumu masā iesijā miltus, kartupeļu cieti un izmaisa. Saputoto olu baltumu masu iecilā miltu masā. Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru, vienmērīgi izlej biskvīta masu un izlīdzina. Cep līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes. Noņem no cepamās pannas un ar visu papīru sarullē. Atstāj atdzist istabas temperatūrā.
3.
Pagatavo vārīto krēmu. Olu dzeltenumiem pievieno cukuru, kukurūzas cieti un vaniļas pāksti. Puto, līdz masa kļuvusi gaisīga un gaiša. Katliņā uzkarsē pienu, kam pievieno šķīstošās kafijas pulveri. Nepārtraukti maisot, olu masai lēnām pievieno pienu. Liek atpakaļ katliņā un uz mazas uguns karsē, turpinot maisīt.
4.
Kad masa ir sabiezējusi, vairākās daļās pievieno sviestu. Noņem no uguns, pārklāj ar plēvi un atstāj atdzist istabas temperatūrā. Kad biskvīts atdzisis, noņem cepamo papīru un uz tā klāj vārīto krēmu, pārber ar gabaliņos sagrieztu šerbertu. Biskvītu sarullē, pārkaisa ar kako un dekorē ar ogām vai šerberta gabaliņiem.