Tarti iespējams pagatavot ar jebkurām sezonas ogām pēc izvēles.
1.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
2.
Divas kārtainās mīklas plāksnes savieno, izrullē tās nedaudz lielākas, ieklāj tartes formā un nogriež to, kas karājas pāri maliņām.
3.
Ja ir vēlēšanās, tad no pāri palikušās mīklas ar dekoratīvo nazi vai griezēju var izgriezt strēmeles, ko uzlikt uz tartes maliņām.
4.
Liek cepties krāsnī uz 20 minūtēm, izņem un atdzesē.
5.
Nelielā trauciņā ūdenī uzbriedina želatīnu.
6.
Sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru.
7.
Katliņā karsē pienu, saldo krējumu un vaniļas pastu. Kad sāk vārīties, noņem no uguns.
8.
Pusi masas pielej olu dzeltenumiem un izmaisa.
9.
Sajauc visu kopā un karsē uz uguns vēl 2–3 minūtes.
10.
Pievieno uzbriedināto želatīnu un maisa, kamēr želatīns izkūst.
11.
Masai ļauj atdzist apmēram 20 minūtes. Tad to lej atdzesētajā tartes formā, pa virsu vēl nesastingušajam pudiņam kārto avenes tā, lai būtu nosegta visa virskārta.
12.
Tarti liek ledusskapī uz vismaz 4 stundām, līdz pudiņš sabiezē.