Kad ierastā brokastu auzu putra ir apnikusi, pagatavo šo vienkāršo, bet tik gardo auksto auzu putru. Pasniedz to ar svaigām ogām, riekstiem, riekstu krēmu vai sēkliņām pēc sirds patikas.
1. 1. putrai
Kokosriekstu dzērienu sajauc ar auzu pārslām, čia sēklām un saldinātāju pēc izvēles, receptē izmantots agaves sīrups.
Auzu pārslu maisījumu lej 2 glāzēs (2 porcijām) un liek ledusskapī uz vismaz 5 stundām (ieteicams uz 8 stundām).
Pirms ēšanas sagriež riekstus un banānus, ko liek virsū gatavai putrai.
2. 2. putrai
Auzu dzērienu sajauc ar auzu pārslām un saldinātāju pēc izvēles, receptē izmantots agaves sīrups.
Auzu pārslu maisījumu lej 2 glāzēs (2 porcijām) un liek ledusskapī uz vismaz 5 stundām (ieteicams uz 8 stundām).
Pirms ēšanas sagriež ogas vai augļus pēc izvēles un liek tos virsū gatavai putrai.