Pārsteidzoši viegla recepte, kas sanāks ikvienam un būs lieliska piedeva vai pamatēdiens.
Zaļās pupiņas var iegādāties saldētas, pirms lietošanas tās nav jāatkausē.
1.
Kartupeļus nomazgā un sagriež uz pusēm.
2.
Lielā, dziļā pannā uzvāra ūdeni ar sāli un liek vārīties kartupeļus 7 minūtes.
3.
Noskalo zaļo zirnīšu pākstis.
4.
Kad 7 minūtes pagājušas, kartupeļiem pievieno zaļās pupiņas un pākstis un vāra 7–9 minūtes, kamēr kartupeļi un pupiņas ir mīkstas.
5.
Nokāš caurdurī un atdzesē zem auksta, tekoša ūdens.
6.
Pēc tam nosusina visu lieko šķidrumu.
7.
Saulē kaltētos tomātus sagriež mazākos gabaliņos, Čedaras sieru sadrupina, lociņus sagriež, piparmētru lapiņas atdala no kāta.
8.
Samaisa sinepes kopā ar ūdens peldē izkausētu medu.
9.
Uz lielāka šķīvja liek kartupeļus, pākstis un zaļās pupiņas, pievieno saulē kaltētos tomātus un Čedaras sieru, viegli iecilā, pārber ar lociņiem un piparmētru lapiņām un pārlej sinepju un medus mērci.