Pagatavo aknu pastēti. Parastos sīpolus un burkānus nomizo un sagriež mazos gabalos. Liek katlā ar olīveļļu un nedaudz apsautē. Tikmēr sagriež mazākos gabalos aknas. Kad sīpoli ir caurspīdīgi, pievieno aknas. Apcep, pievieno rozmarīnu, lauru lapas un uzlej ūdeni. Ļauj uz mazas uguns sautēties, līdz aknas ir gatavas. Izņem rozmarīnu un lauru lapas un pa vairākām daļām liek blenderī. Katrā blendēšanas reizē pievieno aukstu sviestu. Kad visa masa sablendēta, pievieno sāli, piparus un konjaku pēc garšas.
2.
Pagatavo sīpolu marmelādi. Sarkanos sīpolus nomizo un sagriež smalkās daivās. Sarkano kāpostu smalki sagriež. Katlā sakarsē olīveļļu un pievieno sīpolus, uzber šķipsnu sāls. Ļauj tiem sautēties 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Pievieno pusi brūnā cukura, nokaramelizē, pievieno sagrieztos kāpostus. Sautē vēl 10 minūtes, līdz kāposti uz pusi samazinājušies apjomā. Pievieno atlikušo cukuru un sarkanvīnu. Novāra, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3.
Čabatas apgrauzdē uz pannas ar nedaudz eļļu un sviestu.