Smilšu mīklu izrullē un liek ieeļļotā cepamajā traukā. Liek cepties līdz 170 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
2.
Ābolus nomazgā, nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Pievieno cukuru, zeltaino sīrupu, pekanriekstus un kārtīgi izmaisa.
3.
Pagatavo drumstalas. Bļodā liek miltus, cukuru un sviestu. Sastāvdaļas samīca drupačainā mīklā.
4.
Kad kūkas pamatne ir izcepusies, to izņem no krāsns un sapilda ar ābolu un riekstu maisījumu. Pārkaisa ar drupačām un liek atpakaļ krāsnī uz 40 minūtēm.
5.
Kad kūka ir zeltaini brūna, to izņem no krāsns un atstāj uz 30 minūtēm istabas temperatūrā.